Да ли се моја локација дели све време?
Не.
Ваша локација се укључује у поруку само када активирате упозорење или пошаљете тест поруку.
Alerta никада не прати вашу локацију у позадини.
Не.
Ваша локација се укључује у поруку само када активирате упозорење или пошаљете тест поруку.
Alerta никада не прати вашу локацију у позадини.