Μοιράζεται η τοποθεσία μου συνεχώς;
Όχι.
Η τοποθεσία σας περιλαμβάνεται μόνο όταν ενεργοποιείτε μια ειδοποίηση ή στέλνετε μήνυμα δοκιμής.
Το Alerta δεν παρακολουθεί την τοποθεσία σας στο παρασκήνιο.
Όχι.
Η τοποθεσία σας περιλαμβάνεται μόνο όταν ενεργοποιείτε μια ειδοποίηση ή στέλνετε μήνυμα δοκιμής.
Το Alerta δεν παρακολουθεί την τοποθεσία σας στο παρασκήνιο.